365 dagen project

365 DAGEN PROJECT

tegeltjeswijsheidOp 1 januari 2017 heb ik een project gestart om elke dag 1 nieuwe foto op de website te plaatsen. Dit gedurende een jaar lang, vandaar de naam: 365 dagen project. Dagelijks heb ik een foto gemaakt, soms binnenshuis maar meestal buiten. Een grappige situatie, een landschap of gewoon een mooi object wat ik tegenkwam.

Ik heb er gedurende het jaar zelf veel plezier aan beleefd, en blijkens reacties van bezoekers van de site de kijkers ook. In het dorp viel het mensen op dat ik dagelijks met de camera rondliep en dat leverde leuke gesprekken op, en soms ook nieuwe bezoekers op de site. Kortom, een geslaagd project wat mij betreft en het heeft mij ook geleerd om beter “te zien” in plaats van “kijken” wat de hobby ook een stapje hoger heeft gebracht in de manier van fotograferen.

Nieuwsgierig geworden?
Klik op deze regel om naar het 365 dagen project te gaan.

A photo a day
keeps the doktor away